Stem op ons

Rabobank Clubkas Campagne

In het werkgebied van Rabobank Westelijke Mijnstreek bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Rabobank Westelijke Mijnstreek draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Jaarlijks stellen wij via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van onze winst beschikbaar voor ondersteuning aan lokale verenigingen en stichtingen.

Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Onze leden beslissen van woensdag 10 mei tot en met dinsdag 23 mei hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om uw doelen te bereiken!

Promotiewedstrijd
Dit jaar stellen we maar liefst € 235.000,- euro beschikbaar én ontvangt de vereniging/stichting die op de meest leuke, creatieve, bijzondere of opvallende manier campagne voert en stemmen binnensleept, een extra geldbedrag.

spek jouw club

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.