Rabobank WM Clubkas Campagne – Steun de EHBO Vereniging Susteren!

Bankiert u bij de Rabobank Westelijke Mijnstreek (WM) en bent u lid van die bank? Dan heeft u afgelopen week ook vast een stemkaart (zie hieronder) ontvangen waarmee u kunt deelnemen aan de Rabobank WM Clubkas Campagne.

De Rabobank WM heeft € 150.000 beschikbaar gesteld en stelt u in staat om het verenigingsleven in Susteren financieel te ondersteunen. Die financiële steun kan ook onze EHBO vereniging goed gebruiken.

Mag ik u vragen uw stem(men) niet verloren te laten gaan en te stemmen op onze verenigingen? Ga dan naar www.spekjouwclub.nl. Voer de code die op uw stemkaart staat in het blokje links en klik dan op “STEM”.

Wanneer u rechtsboven “Susteren” selecteert krijgt u een overzicht van alle verenigingen in Susteren. U kunt, als u dat wilt, maximaal 2 stemmen per vereniging uitbrengen! U steunt onze vereniging maximaal door 2 keer op het “+” teken te klikken achter “EHBO vereniging Susteren”.

Daarna heeft u nog 3 stemmen over, waarmee u een andere vereniging kunt steunen. Wilt u het bovenstaande ook ter kennis brengen van familie, vrienden en bekenden? Want hoe meer stemmen hoe meer vreugd (lees Euro’s)!

Bankiert u wel bij Rabobank, maar bent u nog geen lid? Wordt dan zo snel mogelijk (gratis) lid, dan bent u volgend jaar ook in de gelegenheid om ons te steunen.

Mede namens alle leden dank ik u alvast hartelijk voor uw steun.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.